Veli Bilgilendirme Rehberi

SAYIN VELİMİZ,

Öğrencinin başarısında iç disiplin, motivasyon ve kişisel özellikler gibi etkenler önemli rol oynar.  Bu etkenlerin desteklenmesinde size de önemli görevlerin düştüğü unutulmamalıdır.

Bu amaçla hazırladığımız Veli Bilgilendirme Rehberi kitapçığında ergen, aile, iletişim gibi son derece yaygın ve önemli konulara değindik. Ayrıca kurumumuz hakkında detaylı bilgilere yer verdik.

BASEK ailesi olarak eğitim-öğretim sürecinde size her konuda destek olacağımızı bildirir, başarılı eğitim-öğretim dönemi dileriz.

ÜRETEN OKULLAR

Anadolu Lisesi Fen Lisesi ve birçok alanda öğrenci yetiştiren Teknik Liselerimiz ile Ege nin yıldızlarını hedeflerine ulaştırmayı amaç ediniyoruz.
Anaokulu İlkokul ve Fen Lisemiz de yoğun yabancı dil eğitimiyle de öğrencilerimizin dil gelişimini sağlıyoruz. Sınav gerçeğinin her daim canlı tutmaya çalıştığımız eğitim sistemimizde cumartesi günleri yaptığımız etüt ve soru çözüm kampları ile öğrencilerimizin pratikliklerini gerçekleştiriyoruz.
Rehberlik servisiniz tarafından Her öğrencimizin bireysel eğitim sistemi içinde değerlendirildiği okulumuzda haftalık öğrenci ve veli görüşmeleri ile eksikleri tamamlıyor, başarıyı perçinliyoruz.
Butik eğitim sistemi ve öğrenci kulüplerimiz ile her öğrencimizin kendini ifade etmesi ve yönlendirilmesine imkan sağlıyoruz.

BAŞARI İZLEME ÇALIŞMALARI

• Öğrencilere ders çalışma programlarının hazırlanması ve etüt çalışmaları.
  • Öğrencilerle bireysel görüşmeler.
  • Sınav kaygısı, stres, dikkat eksikliği, motivasyon kayıpları, akran zorbalığı konularında bireysel destek ve görüşmeler.
  • Etkin ders çalışma hakkında detaylı bilgilendirme.

MESLEKİ REHBERLİK ÇALIŞMALARI

• Meslek ve üniversite tanıtım günlerinin düzenlenmesi
  • Üniversite gezileri.
  • Envanter uygulamaları.